Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


néhány jó tanács:)

2011.08.21

 A tiniktől még távol vannak az apró szarkalábak, az egyre mélyülő ráncok és az öregedés egyéb jelei. Azonban nekik sem árt tisztában lenni néhány dologgal, hogy a legjobbat hozhassák ki magából. 

 

 


1. Az alapozó még várhat: az alapozót a 40 feletti hölgyeknek találták ki, nem a tizenéves lányoknak. Ezek a termékek eltakarják a bőr valódi szépségét, és emellett elég mókás látvány egy 17 éves lány vastagon vakolva. A pattanások eltakarására használjunk inkább korrektort. 

2. Ne dörzsöld: a korrektort sose dörzsöljük be a bőrbe, az ujjunk hegyével vigyük fel és apró mozdulatokkal oszlassuk szét, mintha finoman ütögetnénk. 

3. Vagy a szem vagy a száj: vagy a szemünket, vagy a szánkat hangsúlyozzuk, a kettőt egyszerre SOHA. Különben úgy fogunk kinézni, mint egy bohóc - így pedig elég nehéz hódítani... 

 

 


4. A kevesebb több: észrevetted már, hogy egyik-másik osztálytársad milyen jól néz ki smink nélkül? A túl sok smink egyszerűen túl sok... Egy szempillaspirál, egy szájfény és egy korrektor a pattanások ellen bőven elég a mindennapok során. 

5. A természetes haj mindig szexi: a hajfestés terén is kerüljük a túlzásokat. Csak 1-2 árnyalattal sötétebbre vagy világosabbra fessük - már ha mindenáron festeni akarjuk - a hajat, mint amilyen valójában. 

6. A rétegesen vágott frizura mindig bejön: a vékony hajat vastagabbnak mutatja, a göndört kezelhetőbbé teszi, a hullámos frizura pedig olyan lesz, mintha éppen most jöttünk volna a strandról. 

7. Menj bőrgyógyászhoz: a legnagyobb hiba amit elkövetünk az arcunk ellen, az az, hogy nem megyünk el a bőrgyógyászhoz, ha probléma van a bőrünkkel. Pedig ők tudnak a legtöbbet segíteni! 

 

 8. Védjük bőrünket a naptól: fiatal korban még igazán szoktunk belegondolni, hogy a nap káros sugarai milyen hatással lehetnek ránk. Pedig kellene! Sose menjünk ki a napra a megfelelő védelem nélkül. Még akkor is kenjük be magunkkal UV-szűrős krémmel, ha csak a boltba ugrunk le. Bőrünk meg fogja hálálni az előrelátó gondoskodást! 

9. Tartsd rendben a körmeidet: nem feltétlenül kell manikűröshöz, vagy pedikűröshöz menni. Körmeinket mindig tartsuk tisztán, ügyeljünk le, hogy körülbelül egyforma hosszúak legyenek, és ha festjük őket ne várjuk meg, míg a lakk félig lekopik róla. És a lábujjainkon is gondozzuk a körmöket! 

10. Végül, de nem utolsó sorban, emlékezzünk rá, hogy a szépség belülről fakad! Egy mosoly, a kedvesség gyakran többet ér, mint a darázsderék, a legmenőbb cuccok, vagy a nagyestélyi smink! 

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 63079
Hónap: 120
Nap: 1