Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csak akkor olvasd el ha bírod a rémtörténeteket!!!

2011.08.20

 A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! 
Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! 

Péntek 13......éjfél...... 
A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! 
Bár benne volt egy kisebb félelem mint általában mindenkiben az ilyen horror filmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! 
Tehát éppen kinyitotta az ajtót,belépett a küszöbön,és mintha egy árnyék,hirtelen elsuhant volna az ablakja elött,mivel az ablak nyitva volt és huzat volt jobbnak vélte ha becsukja:Amint becsukta az anyja merev sikitásátt hallotta!először azt hitte csak a képzelete játszik vele,de amikor meglátta az ablakján a vércseppeket felsikitott az álmából!szörnyű rémálom volt....alig tudott vissza aludni,de amikor már majdnem sikerült,hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását s,az apja levágott feje berepült az ablakon(ami csukott volt)!!ekkor ismét felébredt az álmából,és elkezdett sírni!!elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni,hogy biztosan csak az aznap esti horror film hatása,s ezzel ismét álomba szernderült!ekkor megint szörnyű sikitás ami most a huga száját hagyta el s látta ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50éves férfi,és a szemei tüzben forogtak mintha csak azt akarná mondani a következő te leszel Elizabeth!! 
A lány ismét sikitva ébredt fel! megint sírt-sírt és megesküdött,hogy soha többé nem fog horror filmet nézni! 
Aztán hallott valami éles zajt,és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál ,de ott meg is állt az ablak elött! 
Sikítva szaladt ki a szobájából,szólni a többieknek...... 
Apja ott feküdt a nappaliban,fej nélkül elvérezve,az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés,ütés és karmolás nyomok, s félrenézve ekkor megpillantotta a hugát is aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón! 
A lány azt hitte ismét csak álmodja,de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő felíratott olvasta: TE VAGY A KÖVETKEZŐ!! 
Miután már akár mennyire csipkedte magát és pofozgatta,hogy ébredjen már fel,egy hörgő hangot hallott maga mögött! Nem mert megfordulni tudta mit fog látni............azóta mindenki aki odaköltözik minden péntek 13.-án visszatér ez a szellem és.......

 

 

Két lány Maria és Sandra két 18 év körüli lány szobát bérelt az egyik közeli szállóban, Sandra elment bulizni, Maria közölte,hogy ő inkább otthon marad mert nagyon fáradt,Sandra éjfél körül visszament a táskájáért,de a villanyt nem kapcsolta fel, nem akarta felébreszteni Mariat,hajnali 3 körül megy a szállóba a lány, a rendőrök hosszas kérdezgetés után engedik be, belép a szobába, minden csupa vér, a barátnőjét feldarabolták és a falra ez volt íra a lány vérével:Ugye milyen jó, hogy nem kapcsoltad fel a villanyt?

 

 

Egy nő épp lefeküdni készült.Egyedül volt otthon mert a férje dolgozott a gyerekek pedig buliztak.Egyszer csak megszólalt a telefon.Odamegy,felveszi:

-hallo kiaz?

-én vagyok az véres kéz,félórányira vagyok a házadtól!

A nő nagyon megijed lecsapja a telefont!10 perc múlva megint csörög.Nagyon megijedt de felveszi.

-hallo,kiaz?

-én vagyok az véres kéz 20 perc múlva a házadnál leszek!

A nő nagyon megijedt lecsapta a telefont!A nő rettegett.15 perc múlva megint csörög a telefon.A nő vesz egy nagy levegőt odamegy a telefonhoz felveszi.

-hallo,kiaz?

-én vagyok az véres kéz 5 perc és a házadnál vagyok!

A nő nem tudja hogy mit csináljon.Letelik az 5 perc csörög a telefon.A nő felveszi:

-hallo,kiaz?

-én vagyok az véres kéz itt vagyok a ház előtt készísd elő a sebtapaszt mert rohadtul vérzik a kezem!

XDDDDDDD

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 54004
Hónap: 802
Nap: 17